Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı gözyaşlarına hakim olamadı

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir İl Danışma Kurulu toplantısına katıldı. Konuşmalar başlamadan önce salondakilere AK Parti Medya Tanıtım Başkanlığı tarafından hazırlanan 15 Temmuz şehitlerinin anlatıldığı bir...

banner279
19 Kasım 2016 Cumartesi 23:33
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı gözyaşlarına hakim olamadı

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir İl Danışma Kurulu toplantısına katıldı. Konuşmalar başlamadan önce salondakilere AK Parti Medya Tanıtım Başkanlığı tarafından hazırlanan 15 Temmuz şehitlerinin anlatıldığı bir video izletildi. Video sırasında salondakilerle birlikte Bakan Nabi Avcı gözyaşlarına hakim olamadı.
Eskişehir’de bir otelde gerçekleşen toplantıya Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir milletvekilleri Harun Karacan ve Emine Nur Günay, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, ilçe başkanları ve diğer parti mensupları katıldı. Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti sunulması ile başlandı. Konuşmalar başlamadan önce salondakilere AK Parti Medya Tanıtım Başkanlığı tarafından hazırlanan 15 Temmuz şehitlerinin anlatıldığı bir video izletildi. Video sırasında salondakilerle birlikte Bakan Nabi Avcı ve Emine Nur Günay da gözyaşlarına hakim olamadı.

"BAZILARI AZ İŞ YAPIP ÇOK LAF EDİYOR"
Yapılan konuşmaların ardından kürsüye çıkan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir’de 2011 yılından bu yana ‘Az laf çok iş’ sloganıyla yola çıktıklarını bildirdi. Avcı, “Ama sonra gördük ki biz çok iş yapıyoruz tamam. Az laf ediyoruz. Ama başkaları az iş yapıyor, çok laf ediyor. Üstelik bizim yaptığımız işlere de fütursuzca, Volkan başkanın deyimiyle ‘Uyanık taksiciler gibi’ bizim hizmetlerin peşine takılarak onları da sahipleniyorlar. Onun için artık diyoruz ki kararınca. Az laf çok iş değil. Ne yapıyorsak onu kararınca anlatacağız. Çünkü anlatmazsak başkaları onun üzerine kendi etiketlerini korsan bir şekilde yapıştırıyorlar. Bakın yarın maç oynanacak. Yeni stadımız gayriresmi açılışını yapmış olacak. İnşallah asıl resmi açılışımızı Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifi ile daha sonra yapacağız ama özellikle kulübün ve taraftarın isteği doğrultusunda gerekli tedbirler alınarak bir ön açılış yapılacak ve yarın Eskişehirspor maçını orada oynayacak. Sadece şu olayda bile ne tür korsan girişimlerle karşı karşıya olduğumuzu sizlerde gördünüz. Taklit edilmek, özenilmek iyidir. Hizmetlerimizin taklit edilmeye çalışılması hatta sahiplenilmeye çalışılması iyidir ama bunun siyasi etiğe, siyasi nezakete uygun olarak yapılması gerekir” dedi.

"MESELE RECEP TAYYİP ERDOĞAN MESELESİ DEĞİL TÜRKİYE MESELESİDİR”
Batı medyasının bağımsız yayın yaptığı hikayelerini anlattığını ama bunun gerçeği yansıtmadığını aktaran Bakan Nabi Avcı, 100 sene önce de Türkiye üzerinde bu tür oyunların oynandığını belirtti. Bakan Avcı konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Biz kimin, kiminle nasıl iş tuttuğunu çok iyi biliyoruz. Bunun yeni bir şey olmadığını da biliyoruz. Bizim tarihi tecrübemiz bunun yeni bir şey olmadığını bize gösteriyor. Bakın 100 sene önce de benzer şeyler Türkiye üzerinde oynanıyordu. Şimdi doğrudan Türkiye diyemedikleri için, doğrudan tüm Türkiye’yi karşılarına almamak için akıllarınca ince bir numara yaparak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan üzerinden bir takım söylemler geliştirmeye çalışıyorlar. Diktatör vesaire gibi bir takım söylemlerle sanki problem Türkiye ile Batı arasında değil de Dünya ile Sayın Erdoğan arasındaymış gibi takdim ederlerse daha başarılı olacaklarını zannediyorlar. Biz bu numarayı biliyoruz. Biz bunu 100 sene önce de yaşadık. Meselenin o zaman nasıl Sultan Abdulhamit olmadığı Türkiye olduğu gerçeğini bugün artık daha iyi görüyorsak, bugün de meselenin Recep Tayyip Erdoğan meselesi olmadığını, meselenin Türkiye meselesi olduğunu, meselenin Türkiye’nin iddialarını artık pervasızca kimseye boyun bükmeden gür bir sesle dile getirebiliyor olması olduğunu biz biliyoruz. Onlar da biliyorlar. Onun için ellerinden geleni yapıyorlar. Ama burada atladıkları bir şey var. Milleti yanlış tanıdılar. Milleti kendilerine 15 Temmuz gecesi olduğu gibi bir millet var. O yüzden İnşallah önümüzdeki dönemler çok daha iyi olacak. Bunlar içerideki ve dışarıdaki uzantıların son çırpınışları.”

"AK PARTİ TÜRKİYE’NİN TEMİNATIDIR"
Tüm bu oyunların hepsinin yakın zamanda son bulacağını vurgulayan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, “Türkiye büyük bir ülke. Bu millet büyük bir millet. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi bu millet garip bir millet. Çılgın bir millet. Biz işimize bakacağız. Allahın izniyle çocuklarımız için, torunlarımız için çok daha güzel çok daha müreffeh çok daha güçlü çok daha huzur içinde yaşayacakları bir ülke için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bunun için de en büyük desteğimiz, AK Parti teşkilatlarıdır. Ünvansız üyesinden, mahalle temsilcisinden genel başkanına kadar AK Parti Türkiye demektir. AK Parti Türkiye’nin teminatıdır. Türkiye’nin bugününün de yarınının da teminatıdır” ifadelerini kullandı.
Bakan Avcı, konuşmasının ardından AK Parti teşkilatına katılan Seyitgazi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski meclis üyesi Hüseyin Coşkun’a AK Parti rozetini taktı.
 

Son Güncelleme: 19.11.2016 23:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287