Türkiye AB'ye resti çekti

Bakan Çelik: AB'nin Türkiye ile müzakereleri kesmesi intihar olur

banner279
25 Ekim 2017 Çarşamba 12:24
Türkiye AB'ye resti çekti

AB Bakanı ve Başmüzakereci Çelik, "Sorunlarını çözemeyen bir Avrupa modelinin alacağı tek kararın Türkiye ile müzakereleri kesmek olması ya da askıya almak olması bir intihar olur." dedi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik AB süreciyile ilgili konuştu. Bakan Çelik, "Sorunlarını çözemeyen bir Avrupa  modelinin alacağı tek kararın Türkiye ile müzakereleri kesmek olması ya da askıya  almak olması bir intihar olur"dedi. "IPA yardımlarını (AB'nin katılım  öncesi mali yardımları) kesmek bir şey ifade etmez" diyen Çelik, "Bunun dillendirilmesi de  AB'nin kredibilitesini geriye götüren bir şeydir" dedi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Çelik'in açıklamalarının satır başları şöyle:

AB'NİN AYRICALIKLI ORTAKLIK TEKLİFİ

Buna ahlaksız teklif diyoruz

AVUSTURYA'NIN TÜRKLERE KARŞI TAVRI 

Avusturya'nın (Türkiye'ye karşı)  takıntısını bir siyasi analiz biçimiyle açıklayamıyorum. Tamamen psikiyatrik bir  takıntı haline gelmiş durumdadır.

KUZEY IRAK REFERANDUMU

Kürtlere en büyük zulmü Barzani bu referandum kararını vererek yapmıştır. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287