Yan yana oturdular

57. Ulusal 27. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma törenleri ve kültür-sanat etkinlikleri Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu Kongre Merkezinde başladı. 57. Ulusal ve 27. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma törenleri...

banner279
16 Ağustos 2016 Salı 14:04
Yan yana oturdular

57. Ulusal 27. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma törenleri ve kültür-sanat etkinlikleri Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu Kongre Merkezinde başladı.
57. Ulusal ve 27. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma törenleri ve kültür sanat etkinliklerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Hacıbektaş Kemal Kılıçdaroğlu Kongre Merkezinde düzenlenen anma programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13 olan koruma sayısının 21’e çıkartılması sonrasında Kılıçdaroğlu’nun korumalarının salonda geniş güvenlik önlemleri alması dikkatlerden kaçmadı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı salona birlikte giriş yaparken, programa katılan vatandaşları selamladı.

BAKAN AVCI’NIN KONUŞMASI
Turizm Bakanı Nabi Avcı, kürsüye vatandaşların alkışları eşliğinde çıktı. Bakan Avcı, "Etkinliği düzenleyen başta Nevşehir Valiliğimiz olmak üzere Hacıbektaş Belediyemize teşekkür ediyorum. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Bu etkinlikte hep birlikte el ele, gönül gönüleyiz" dedi ve kürsüden inmeye hazırlanırken, vatandaşların “Türkiye laiktir, laik kalacak” sloganları atması sonrasında yeniden kürsüye geldi. Slogan atan vatandaşlara seslenen Bakan Avcı, “Salona gelirken Sayın Kılıçdaroğlu ile birlikte sizlerden, ’Türkiye seninle gurur duyuyor.’ sloganlarını duydum. Ben Sayın Kılıçdaroğlu’na sloganların kendisine atıldığını söyledim. O da, ’Alınganlık yapma hepimize söylüyorlar’, dedi. Şimdiki laiklikle ilgili sloganınızdan sonra da, Sayın Kılıçdaroğlu, ’Hepimiz gereken mesajları aldık sağ olun’ dedi" diye konuştu.
(İHA)

Son Güncelleme: 16.08.2016 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287