İncivez Mahallesi…Her Mahalleye bir Cevher lazım

Uğur GENCER/ Zonguldak İncivez Mahallesi'nde bulunan Batı Karadeniz Bölgesi’nin ilk üniversitelerinden köklü geçmişe sahip olan Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ), çevresinde ev bulamayan öğrenci ailelerinin danışmak için uğradıkları İncivez Mahalle Muhtarı Hüseyin Cevher’in kapısı ve telefonu gece gündüz herkese açık.

banner279
13 Eylül 2021 Pazartesi 11:57
İncivez Mahallesi…Her Mahalleye bir Cevher lazım

Uğur GENCER/ Yurdumuzun dört bir yanından gelip çocuklarını Üniversite’ye yerleştiren öğrenci aileleri kafalarına takılan soruları sordukları, danıştıkları bölgeyi çok iyi bilen, işine hakim,güler yüzlü İncivez Mahalle Muhtarı Hüseyin Cevher için “Her Mahalleye bir Cevher lazım” diyorlar.

Yerli halkının ise “Başkan” diye hitap edip saygı duydukları İncivez Mahalle Muhtarı Hüseyin Cevher eski futbol Antrenörü ve Spor yorumcusu olduğundan dolayı TV ekranlarında yaptığı programlarıyla da spor gündemini yakından takip eden, mahalle halkının ezan sesini daha iyi duyabilmesi için mahalleye hoparlör ve cihaz alan yardımsever muhtar olarak biliniyor.

Türkiye’nin 81 vilayetinden gelen vatandaşların gönüllerine dokunan İncivez Mahalle Muhtarı Hüseyin Cevher çocuklarını Zonguldak’a emanet eden ailelerin gönüllerini rahatlatıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287