TUZED Tüm Uzmanlar ve Emekliler Derneği Neler Yaptı?

Tüm Uzmanlar ve Emekliler Derneği Genel Başkanı Ömer Doğan’a dünden bugüne neler yaptınız sorusunu soran Genel Yayın Yönetmenimiz, Radyo, TV programcısı Uğur Gencer aldığı cevabı eksiksiz paylaştı.

banner279
12 Ocak 2022 Çarşamba 11:09
TUZED Tüm Uzmanlar ve Emekliler Derneği Neler Yaptı?

Tüm Uzmanlar ve Emekliler Derneği Genel Başkanı Ömer Doğan’a dünden bugüne neler yaptınız sorusunu soran Genel Yayın Yönetmenimiz, Radyo, TV programcısı Uğur Gencer aldığı cevabı eksiksiz paylaştı.

Tüm Uzmanlar ve Emekliler Derneği Genel Başkanı Ömer Doğan;

Tüm uzmanlar ve emekliler derneği genel başkanlığı 2017 yılından bu güne kadar uzman çavuşlar ve 6000 sayılı kanun mağdurları için fedakar ve özverili bir şekilde mücadele etmiştir. 

Yapılan bu mücadele neticesinde Uzman çavuşların yaş haddi 55 olarak belirlenmiştir 6000 sayılı kânun mağdurları arkadaşların sıkıntıları kısmen çözülmüştür. Uzman çavuşlara ilk nasıp istihkakı silah verilmesi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilmiş ve yasalaşmıştır. Komando branşında çalışan 40 yaş üstü personelin idari kadrolarda görevlendirilmesi sağlanmıştır. Ayrıca 2847 sayılı kânun kapsamında uzman çavuşlara da kamu yararına Dernek kurulması ile ilgili çalışma bitmiştir.

Tüm Uzmanlar ve Emekliler Derneği Türkiye genelinde emekli uzman çavuşlardan teşkil ettiği yeni bir yapılanmayla Arge grubu başta olmak üzere 7 coğrafi bölgede bölge başkanları yurt dışında görev yapan uzman çavuşlar için yurt dışı Bölge başkanı olmak üzere 8 tane Bölge başkanı 70 tane ilde İl Başkanlığı ve bu illerin birçoğunda da ilk ilçe başkanlıkları olmak üzere Çok kapsamlı bir yapılanmaya giderek başta görevdeki uzman çavuşlar olmak üzere emekli olan uzman çavuşlara her türlü konuda Dernek yetkililerine ulaşmaları durumunda çözüm odaklı dönüşler sağlanmıştır.

Bunun haricinde tüm Uzmanlar ve emekliler derneğinin uzman hukuk bürosuyla hukuksuzluğa uğrayan uzman çavuşlara her türlü destek verilmiştir sağlık yönetmeliği ne hâkim olan yöneticiler ile sağlık yönetmeliğinde kaynaklı sıkıntı yaşayan uzman çavuşlara yol gösterilmiştir. Ayrıca uzman çavuşlara dilekçe yazma savunma yazma şikayet ve müracaat gibi konularda destek verilmiştir yine görevdeki uzman çavuşlara psikolojik olarak profesyonel manada destek verilmiştir Ayrıca 6000 sayılı kânun mağdurlarının mağduriyetlerinin giderilmesi için her türlü platformda mücadele edilmiştir.

Bunun dışında bir STK olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verilmiştir ihtiyaç sahibi öğrencilere Kırtasiye ve Kıyafet yardımı yapılmıştır şehit ailelerine Şehit eşlerine her türlü konuda Maddi manevi destekte bulunulmuştur tüm Uzmanlar ve Emekliler Derneği kamu yararına kurulacak derneğin teşkili konusunda da yapmış olduğu çalışmalar her zaman Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yanında olarak Millî Savunma Bakanlığının ve Genelkurmay Başkanlığının emrinde bulunarak kurulacak 2847 sayılı Derneği teşkil edebilecek bilgi birikim tecrübeye sahip donanımlı bir ekip olmasıyla da tüm camiayı en üst düzeyde en etkili şekilde temsil kabiliyetine sahip arkadaşlardan teşkil edilmiştir inşallah önümüzdeki günlerde Millî Savunma Bakanlığının açıklayacağı uzman çavuşlar için kurulan kamu yararına derneğin yönetim kurulu tüm Uzmanlar ve emeklileri Derneğinden oluşması en büyük beklenti ve temennidir.

Bu bağlamda tüm Uzmanlar ve Emekliler Derneği başta Genel Başkan Ömer Doğan olmak üzere yönetim kurulu üyeleri Arge Başkanlığı bölge başkanları ve il başkanları ile birlikte uyumlu bir çalışma yürüterek işin özüne inildiği zaman uzman çavuş camiasına hak ettiği şekilde temsil ederek uzman çavuşlara Işık olmaya devam edecektir.

Son Güncelleme: 12.01.2022 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Remzi 2022-01-12 11:37:51

Uğur bey uzman çavuş sesi olgunuz için tüm uzman çavuş adına teşekkür ederiz Polatli TUZED baskani

Avatar
basri 2022-01-12 11:57:00

Kaleminize sağlık.

Avatar
Sedat Kolaylı 2022-01-12 12:02:06

TUZED ailesi hakkınızda hayırlısı olsun.

Avatar
Mehmet kurt 2022-01-12 12:18:14

Uğur bey çok teşekkür ederiz iç Anadolu bölgesi TUZED başkanı yrd

Avatar
Hikmet yiğit 2022-01-12 12:32:03

"6000 SAYILI KANUN MAĞDURU 2900 UZMAN ÇAVUŞ.
HAK ADALET VE EŞİTLİK İSTİYOR"

Avatar
Cevdet ÇAĞLAR TUZED Ege Bölge Başkanı 2022-01-12 12:33:57

Uğur GENCER kardeşim her zaman yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz kalemine ve emeklilerine sağlık

banner287