Kocaeli'nin mavi olmasında Cantürk’ün de büyük payı var

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca yaptığı açıklamasında Kocaeli’nin yüzde 75’i geçerek mavi renkte iller arasına girdiğini belirtti. Kocaeli'nin mavi renk olmasında diğer sağlıkçılar gibi Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Zafer Cantürk’ün de büyük payı var.

banner279
27 Ağustos 2021 Cuma 11:08
Kocaeli'nin mavi olmasında Cantürk’ün de büyük payı var

Kocaeli halkına aşıya karşı duyarlılık göstermeleri için grafiklerle paylaşım yaparak uyaran Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Zafer Cantürk Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü ile birlikte hastaneye tüm zorluklara rağmen yeni imkanlar ve mekanlarda sağlıyor.

Kocaeli bölgesinde Cantürk yeni poliklinik binası, onkoloji palyatif bakım hastanesi, yeni yoğun bakımlar, acil servis genişletilmesi, yeni servisler ve ameliyathane imkanları, tüp bebek ve kadın doğum genişletilmesi revizyonu, yeni MR ve tomografi cihazları, çocuk hastanesi, Yahya kaptan polikliniği ve kaferyalarla birlikte daha bir çok başarılı çalışmalarıyla ekipçe Kocaeli halkının takdirini kazanıyor.

Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Cantürk hasta bakıp ameliyatlar yaparken, diğer yandan bilimsel projelerine devam edip ulusal ve uluslararası kitaplar yazmaya devam ediyor.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287