AK Parti’nin 15. kuruluş yıl dönümüne 6 bin davet

AK Parti’nin 15. kuruluş yıl dönümü, 14 Ağustos Pazar günü parti genel merkezinde düzenlenecek etkinlikle kutlanacak. Aralarında partinin kurucu üyelerinin de olduğu isimler başta olmak üzere etkinliğe 6 bin kişi davet edildi. AK Parti’nin...

banner279
12 Ağustos 2016 Cuma 12:33
AK Parti’nin 15. kuruluş yıl dönümüne 6 bin davet

AK Parti’nin 15. kuruluş yıl dönümü, 14 Ağustos Pazar günü parti genel merkezinde düzenlenecek etkinlikle kutlanacak. Aralarında partinin kurucu üyelerinin de olduğu isimler başta olmak üzere etkinliğe 6 bin kişi davet edildi.
AK Parti’nin 15. kuruluş yıl dönümü, 14 Ağustos Pazar günü parti genel merkezinde düzenlenecek etkinlikle kutlanacak. 15 Temmuz askeri darbe girişimi dolayısıyla bu yılki etkinlik kutlama havasından ziyade daha çok anma şeklinde olacak. 15 Temmuz sonrası 240 vatandaşımız şehitlik, 2 bin 195 vatandaşımız da gazilik mertebesine ulaşmıştı. FETÖ’nün darbe girişimi sonrası sürdürülen operasyonlar ve bu kapsamdaki çalışmalar devam ediyor. Parti, teşkilatlarına gönderdiği genelgeyle varsa şayet, bu örgütle bağı olabilecek isimler hakkında detaylı bir inceleme yapıyor. Milletin verdiği birlik ve dayanışma mesajı, bu örgüte karşı olan en büyük gücü oluşturdu. AK Parti, 14 Ağustos’ta yapacağı etkinlikte birlik ve dayanışma konusundaki tutumunu bir kez daha vurgulayacak. Partinin kurucu üyelerinin de aralarında olduğu isimler bu etkinliğe davet edilecek.

Etkinliğe 6 bin kişi davet edildi
AK Parti’nin kurucu lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu yılki etkinliğe ya video konferans yoluyla katılması ya da mesajının okunması bekleniyor. Pazar günü saat 11.00’de Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında il başkanları toplantısı yapılacak. Başbakan Yıldırım’ın parti genel merkezi önünde kurulacak platform üzerinden saat 17.00’de vatandaşlara seslenmesi bekleniyor. Etkinliğe teşkilat, il başkanları, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Merkez Yürütme Kurulu üyeleri, vekiller, bakanlar olmak üzere partinin kuruluşundan bu yana partide faaliyet gösteren isimler başta olmak üzere 6 bin kişi davet edildi. Bu yılki etkinlik, parti genel merkezinin içinde olmayacak, vatandaşların katılımıyla parti genel merkezinin önünde yapılacak. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana gelinen süreç de Pazar günü Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşmasından önce bir sinevizyon gösterisiyle anlatılacak.
(İHA)

Son Güncelleme: 12.08.2016 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287