Bakan Elvan MHP Mersin İl Başkanlığını ziyaret etti

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, MHP Mersin İl Başkanlığını ziyaret ederek, referandum sürecinde hem MHP hem AK Parti İl Başkanlıklarının, ‘evet’ kampanyasını güçlü bir şekilde yürüteceklerini söyledi. HABER 24

banner279
18 Mart 2017 Cumartesi 19:23
Bakan Elvan MHP Mersin İl Başkanlığını ziyaret etti

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, MHP Mersin İl Başkanlığını ziyaret ederek, referandum sürecinde hem MHP hem AK Parti İl Başkanlıklarının, ‘evet’ kampanyasını güçlü bir şekilde yürüteceklerini söyledi.

Bakan Elvan, anayasa değişikliğine ilişkin referandum sürecini birlikte yürüttükleri Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Mersin İl Başkanı Atsız Afşin Yılmaz’ı ziyaret etti. Metropol İş Merkezi’ndeki MHP İl Başkanlığı ziyaretinde Elvan’a, Eşi Zehra Yılmaz ile Mersin milletvekili ve partililer eşlik etti.

İl Başkanı Yılmaz’a teşekkür eden Elvan, burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğine işaret etti. Elvan, “Ülkemizin bekası, birliği, dirliği ve Türkiye’mizin önünün daha da açılması için bu çok önemli süreçte, özellikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye huzurlarınızda çok teşekkür etmek istiyorum. Bu halk oylaması anayasa değişikliği, Türkiye’nin bir anlamda geleceğini belirleyecektir. Ülkemizde kalıcı bir istikrarın oluşması, özellikle dış mihraklara yönelik olarak birlik ve beraberlik içerisinde, ülkesini, devletini, vatanını, milletini seven, ay yıldızlı bayrağını seven her bir kardeşimizin birlikte beraber hareket etmesinin son derece anlamlı ve önemli oluğunu düşünüyorum. Bu süreçte de hem MHP İl Başkanlığı hem AK Parti İl Başkanlığı ben inanıyorum ki, ‘evet’ kampanyasını güçlü bir şekilde yürütecekler. Bu vesileyle Sayın İl Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Onlara da bu süreçte başarılar diliyorum” dedi.

MHP İl Başkanı Yılmaz da, “Sayın Bakanıma nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi, ülkemizin kritik bir dönemden geçtiği bu dönemde yine taşın altına elini sokmuştur, devletimizin, milletimizin yanındadır. Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığı olarak biz de üzerimize düşeni en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz, çalışacağız” diye konuştu.

BAKAN ELVAN, ESNAFTAN ‘EVET’ İÇİN DESTEK İSTEDİ

MHP ziyaretinin ardından Kuvayi Milliye Caddesi’ne çıkan Elvan, cadde boyunca esnafı ziyaret ederek, referandumda ‘evet’ oyu vermeleri için destek istedi. Tek tek mağazalara ve dükkanlara girerek iş yeri sahipleri ile sohbet eden Elvan’ın ziyaretinde renkli görüntüler de oluştu. Bir dükkanda Abbas isimli bir kekliği seven Bakan Elvan, uzun süre kuşla oynadı. Elvan ayrıca, esnaf ziyaretlerinde kendisini takip eden basın mensuplarına da muz ikram etti.

(Kıymet Gökçe - Koray Ünlü / İHA)

Son Güncelleme: 18.03.2017 19:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287