Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamayı Başbakan Yıldırım yapacak

Bakanlar Kurulu toplandı. Toplantı sonrası açıklamayı Başbakan Yıldırım yapacak.Bakanlar Kurulu toplantısı Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında Çankaya Köşkü’de başladı. Toplantıda, son dönemde artan terör olayları ele alınacak....

banner279
22 Ağustos 2016 Pazartesi 13:36
Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamayı Başbakan Yıldırım yapacak

Bakanlar Kurulu toplandı. Toplantı sonrası açıklamaBaşbakan Yıldırım yapacak.
Bakanlar Kurulu toplantısı Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında Çankaya Köşkü’de başladı. Toplantıda, son dönemde artan terör olayları ele alınacak. Toplantıda, ele alınacak önemli bir başlık da FETÖ ile mücadele kapsamında sürdürülen operasyonlar olacak. FETÖ’nün darbe girişimi sonrası sürdürülen operasyonlar devam ediyor. Bu kapsamda alınabilecek tedbirler de detaylı bir şekilde masaya yatırılacak.
Ayrıca, Başbakan Yıldırım sabah saatlerinde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı istişare toplantısındaki detayları Bakanlar Kurulu üyeleriyle paylaşacak. Yıldırım, daha sonra kameraların karşısına geçerek açıklamalarda bulunacak.
(İHA)

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287