Başbakan Binali Yıldırım, yarın İstanbul’da uluslararası sermayeli İSO üyeleriyle buluşacak

Başbakan Binali Yıldırım, yarın İstanbul’da düzenlenecek toplantıda Türkiye’de ekonomik faaliyet gösteren uluslararası sermayeli İSO firmaları ve Meslek Komitesi üyeleriyle bir araya gelecek. Başbakan Binali Yıldırım, yarın İstanbul’da...

banner279
11 Ağustos 2016 Perşembe 17:14
Başbakan Binali Yıldırım, yarın İstanbul’da uluslararası sermayeli İSO üyeleriyle buluşacak

Başbakan Binali Yıldırım, yarın İstanbul’da düzenlenecek toplantıda Türkiye’de ekonomik faaliyet gösteren uluslararası sermayeli İSO firmaları ve Meslek Komitesi üyeleriyle bir araya gelecek.
Başbakan Binali Yıldırım, yarın İstanbul’da İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) düzenleyeceği "Türkiye’ye Güvenenler, Türkiye’de Üretenler" konulu toplantıda Türkiye’de ekonomik faaliyet gösteren uluslararası sermayeli İSO firmaları ve Meslek Komitesi üyeleriyle bir araya gelecek. Başbakan Yıldırım, burada Türkiye’nin kalkınmasına katkıda bulunan şirketlerin yöneticilerine bir konuşma yapacak ve şirket yöneticileri de kendi görüşlerini paylaşacak.
(İHA)

Son Güncelleme: 11.08.2016 20:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287