Tüm teşkilat ve belediyedelere ’FETÖ temizliği’ talimatı

AK Parti Genel Merkezi, Fetullahçı terör örgütü mensuplarının ayıklanması amacıyla teşkilat ve belediyelerine bir genelge gönderdi.Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı imzasıyla tüm teşkilat ve belediyelere gönderilen genelgede, “Fetullaçı...

banner279
05 Ağustos 2016 Cuma 10:58
Tüm teşkilat ve belediyedelere ’FETÖ temizliği’ talimatı

AK Parti Genel Merkezi, Fetullahçı terör örgütü mensuplarının ayıklanması amacıyla teşkilat ve belediyelerine bir genelge gönderdi.
Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı imzasıyla tüm teşkilat ve belediyelere gönderilen genelgede, “Fetullaçı terör örgütü / Paralel Devlet Yapılanmasıyla bağlantısı bulunanları ve menfur darbe girişimine destek verenleri, teşkilatımız içinde fitne ve dedikoduya izin vermeden ivedilikle arındırma çalışması yapın” denildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.09.2016 12:27
Anahtar Kelimeler:
AkpartiSondakika
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287