Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Açıldı

Eski Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merdivenköy Polikliniklerinin mevcut hizmetini bağlı olduğu Prof.Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesinde devam edecek olması sonrasında, mevcut binanın sağlık tesisi olarak korunup Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine devredilerek açılışı gerçekleşti.

banner279
14 Eylül 2021 Salı 17:27
Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Açıldı

Açılışa, İstanbul İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Kadıköy Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Abdullah Emre Güner, 2 Nolu Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Prof. Dr. Kamil Özdil, Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Özkan, Başhekim Dt. Bilgehan Doğru, sağlık yöneticileri ve sağlık personelleri katıldı.

Son Güncelleme: 14.09.2021 21:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287